Инструкции за употреба Alfazone

мъжки взема Alfazone

Капсулите за мъжка потентност Alfazone вече помогнаха на много европейски мъже да издигнат нивото на интимния си живот до безпрецедентна височина. в България, както и в други страни, мъжете са подложени на множество негативни влияния, които оказват негативно влияние върху техния потенциал.

Причини за проблеми с потентността

Причина Обяснение
Прекомерен физически труд или нисък стандарт на живот Тялото е изчерпано като цяло, няма достатъчно хранителни вещества за нормален живот.
Прекалена страст към други области на живота, „синдром на бизнесмените", прекалено разглезен начин на живот. Психологическият компонент на проблема е намаляването на производството на тестостерон.
Липса на реципрочност с партньор или условия за интимност, психологически натиск. Психологическият компонент на проблема.
хронични болести Туберкулоза, трихомониаза, диабет, уреаплазмоза, заболявания на нервната и сърдечно-съдовата система на организма и др. За последните случаи капсулите Alfazone могат да бъдат подходящи като помощно и коригиращо средство.
Приложение на редица химикали Лекарства, анаболи, алкохол, тютюн, наркотици и др. Alfazone насърчава отхвърлянето на алкохола като стимулант в интимните отношения.

Показания за Alfazone капсули

Лекарството Alfazone позволява сравнително бързо, без странични ефекти, да се разширят сексуалните възможности на мъжа на почти всяка възраст. Може да се препоръча след продължително въздържание по една или друга причина, като възстановяващо средство след редица заболявания. Комплексът от естествени вещества, съдържащи се в лекарството, позволява да се ускори появата на ерекция, да се увеличи мъжката сила чрез подобряване на процесите на кръвоснабдяване, да се удължи полов акт без преждевременна еякулация, да се подобри усещанията поради лечебен ефект върху нервната система на мъжа . Използването на капсули Alfazone дава възможност да се откаже стимулация с алкохол и химически лекарства, които могат да повлияят негативно на тялото, давайки само краткосрочен резултат.

Противопоказания за Alfazone

Лекарството не може да се използва от лица, които имат алергични реакции към целия състав или отделни компоненти на капсулите. За мъже с множество тежки заболявания или специфичен набор от използвани лекарства, употребата се извършва след консултация с лекуващия лекар. Лекарството не е предназначено за деца.

Инструкция как да използвате

Капсулите Alfazone се приемат на курс съгласно приложените инструкции не повече от два пъти дневно. Популярното лекарство има кумулативен ефект: след няколко седмици прием състоянието на съдовете и нервната система се подобрява всеки ден, потентността се засилва, появяват се нови усещания поради повишено предаване на сигнали за сексуална възбуда и започва да се произвежда ендогенен тестостерон. Капсулите подобряват кръвообращението в гениталиите, увеличават размера на пениса с една трета, изравняват умората и стреса, увеличават привличането към партньора, което ви позволява да й направите страхотно впечатление.