Мъжка G-точка: как да я открием и стимулираме?

Буквално цялото сексуално активно население на планетата е чувало за наличието на мистериозна G-точка при жена. Различна литература учи мъжете да намират тази точка и да й въздействат правилно, като по този начин доставят невероятно ярки и дълги оргазми на партньорката си. Но малко хора знаят, че G-точката при мъжете също съществува, но напразно.

една жена е изненадана от местоположението на g-точката на мъжа

Мъжката G-точка е скрита ерогенна зона

Влюбените двойки обикновено се заблуждават, опитвайки се да намерят женската точка G. И рано или късно все пак я намират. Но мъжката G-точка често дори не се опитва да бъде открита. Но напразно! В края на краищата, стимулирането на мъжката G-точка може да даде на любимия човек фантастичен оргазъм. Така че прочетете нашата инструкция за секс и се опитайте да намерите тази заветна ерогенна зона върху тялото на MCH!

Мъжката G-точка се нарича простата, жлеза с размерите на орех, разположена под пикочния мехур. Намира се между ануса и тестисите. Може би тези анатомични детайли не звучат твърде романтично. Но повярвайте ми, романтиката ще започне, когато започнете правилно да стимулирате тази свръхчувствителна ерогенна зона.

По време на орален секс малко момичета стигат до G-точката. И напразно! Опитайте се да погалите с езика си деликатен участък от кожата под тестисите и над ануса - ще видите как вашият MCH започва.

интимност и джи точка местоположение

Мъжка G-точка по време на секс

По време на секс мъжката G-точка изисква по-активна стимулация. Опитайте се да правите секс в поза „Обърната каубойка" или „Обърната каубойка" (това е, когато сте отгоре, но се спуснете на пениса с лице към краката му, тоест с гръб към лицето му). В тази позиция ръцете ви ще бъдат свободни и лесно ще достигнете до желаната зона. Когато MCH е близо до оргазъм, започнете ритмично да натискате G-точката му с пръсти. Сексолозите съветват да се придържате към ритъма: едно натискане в секунда. И така до неговия оргазъм, който ще бъде с порядък по-ярък от обикновено.

Но вие можете да дадете на любимия човек абсолютно трансцендентални усещания, ако го убедите да отиде на рискован експеримент. Убедете го да се съгласи да постави специална секс играчка, като анални мъниста, в ануса. Те трябва да са вътре по време на целия процес, осигурявайки постоянна стимулация на G-точката (и това ще бъде по-силна стимулация отвътре). Когато получи оргазъм, започнете да вадите топките една по една, опитвайки се да влезете в ритъма на неговия оргазъм. Осигурени са очарователни усещания за мъж. Е, ще получите титлата супер любовник за цял живот.