Как бързо да увеличите потентността преди полов акт

Всеки мъж, независимо от възрастта и социалния статус, иска да има силна потентност и маратонска издръжливост по време на интимни контакти. Но много негативни фактори подлагат еректилната функция на мъжкото тяло на промени:

Тютюнопушенето влияе негативно върху еректилната функция на мъжа
 • хронични болести;
 • лоша екология;
 • нискокачествени синтетични продукти;
 • интоксикация от чест контакт с домакински и други химикали;
 • тютюнопушене и пристрастяване към алкохола;
 • игнориране на спортни дейности;
 • недохранване;
 • липса на сън и почивка;
 • хиподинамия и стрес.

Мерките, насочени към възстановяване на сексуалното здраве на мъжа, ще помогнат за подобряване на ситуацията. Ако човек не може сам да увеличи потентността си, трябва да се свържете с андролог.

Когато еректилната дисфункция все още не е придобила глобални размери, но мъжът все още се съмнява в себе си, съветите как бързо да увеличите потентността преди полов акт ще ви помогнат.

Съвети как бързо да увеличите потентността

Съвет първи

Определен подход към храненето ще помогне за бързо увеличаване на потентността. Диетата трябва да включва продукти, които могат да увеличат потентността достатъчно бързо и без свойства, вредни за тялото:

 • Морска храна. Благодарение на високото съдържание на омега-3 и омега-6 киселини и минерали, стридите и скаридите са в състояние да възстановят производството на хормони и да повишат потентността;
 • печени аспержи. Растението има възбуждащи свойства, повишава сексуалното желание;
 • ядки. Орехите, бадемите, лешниците могат да увеличат потентността, особено при редовна употреба, но също така са подходящи за принудително повишаване на потентността. Благодарение на цинка и други компоненти на ядките, този продукт има положителен ефект не само върху либидото, но и върху производството на тестостерон, основният мъжки полов хормон. В този случай те трябва да се смесват с мед или заквасена сметана;
 • магданоз със сметана. Такава проста салата може да се използва като ястие за повишаване на потентността, което може да подобри качеството на половия акт;
 • джинджифил. Коренът на това растение има много лечебни свойства. Чай, отвара и инфузия от джинджифил може да подобри мъжката потентност и да лекува простатит.
Коренът от джинджифил в диетата на мъжа е в състояние да увеличи потентността

Разбира се, не трябва да консумирате всички продукти едновременно, за да увеличите незабавно потентността. Яденето на твърде много може да доведе до лошо храносмилане.

Съвет втори

Повишаването на избледняващата потентност трябва да бъде чрез изпълнението на определени упражнения. Целият комплекс от физически упражнения е насочен към активиране на притока на кръв към тазовите органи. При неправилно кръвоснабдяване гениталиите не са достатъчно снабдени с кръв и кислород и без това е невъзможна силна ерекция. Физическите упражнения са прости и нямат противопоказания. Гимнастическият комплекс, който повишава потентността, е доста обширен. Основни упражнения:

 • тренировка на пубисно-копчилния мускул: легнете по гръб, леко разтворете краката си. Алтернативно напрягайте и отслабвайте мускулите на перинеума, опитвайки се да издърпате ануса и тестисите един към друг. Задните части трябва да са в отпуснато състояние. Усеща се, че е подобно на принудително задържане на уриниране;
 • ерекцията може да се подобри от стимулация на простатата. За да изпълните това упражнение, трябва да седнете на стол и да притиснете областта между ануса и тестисите към седалката. Задните части не участват в упражнението;
 • Друго упражнение, което може да увеличи потентността, е разтягането на мускулите на перинеума. Седейки на пода, огънете коленете си под максимален ъгъл. С помощта на ръцете си се опитайте да разтворите коленете си в различни посоки и ги поставете на пода. Когато свеждате коленете до първоначалното им положение, ръцете трябва да работят за противодействие;
 • добри резултати се получават чрез трениране на мускулите на ануса. Необходимо е да ги напрягате и отпускате 15-20 пъти в един подход. Повторете няколко пъти на ден за 3-4 серии.
Половин час почивка през деня ще помогне за увеличаване на мъжката потентност

Съвет трети

Половин час почивка. За да възстановите силата, трябва напълно да се отпуснете. Изключете външните стимули: телефон, телевизия, радио. Най-добрият вариант е да спите. Но не си позволявайте да спите повече от 30-40 минути.


Съвет четири

Друг метод, който повишава потентността, е контрастен душ след почивка. Тази процедура подобрява настроението, води до мускулен тонус, засилва производството на тестостерон. Няколко правила за употреба: в началото на процедурата водата трябва да е топла, след това гореща (не пареща), след това охладена, препоръчително е да промените температурата на водата до 5 пъти, не мокрете главата си, разтрийте се здраво с твърда кърпа след душ.

Съвет пети

Напитка за подобряване на потентността трябва да бъде избрана въз основа на нейната полезност. Това може да бъде горещ шоколад или чай от джинджифил. Не трябва да пиете кафе.

Съвет шести

Използването на лекарства за подобряване на еректилната функция има почти мигновен резултат. В допълнение, лекарствата ще дадат мъжка сила в продължителността на интимен контакт. Лекарствата от съвременното поколение позволяват поддържане на потентността на високо ниво след 50 години. Недостатъците на този метод са:

Лекарства за подобряване на еректилната функция
 • противопоказания за употребата на лекарства по здравословни причини;
 • злоупотребата с наркотици често засяга функционирането на други органи. Следователно те трябва да се използват само в спешни случаи.

Бързо увеличаване на потентността е напълно възможно, но няма да е дългосрочно. За да се подобри потентността на мъжа за дълго време, е необходимо да се подложи на медицински преглед, да се спазва диетична диета, да има редовни интимни контакти и редовни физически упражнения. Максимален резултат може да се очаква само от системна комплексна терапия.